Corona behandling | Optimering af vedhæftningsevnen

Formålet med Coronabehandling er at optimere vedhæftningsevnen på polymerbaserede materialer. Lav overfladeenergi på polymerbaserede substrater fører ofte til dårlig vedhæftning af trykfarver, lim og belægninger, som af natur har meget højere overfladeenergi.

For at opnå optimal vedhæftning er det afgørende, at substratets overfladeenergi er lig med eller overstiger overfladespændingen af materialet, der skal bindes til polymermaterialet. For bedre at forstå vores Corona behandling kan du også læse artiklen: Hvad Corona behandling er, og hvordan det virker! Herunder finder du en liste over vores forskellige Corona udstyr. Vi anbefaler, at du læser vores faktabaserede artikel om: “The basics of Corona treatment” (på vores engelsksprogede hovedwebsite) hvis du vil vide mere om Corona-teknologi. Du er også velkommen, hvis du ønsker at stille spørgsmål eller har ønsker et tilbud ved at kontakte vores direktør/CEO Morten Thrane eller Kim Saabye der er Partner/Sales director.

Tantec tilbyder kundetilpasset Corona udstyr til slutbrugere og OEM’er, samt flere standard Corona behandlingsløsninger til industrielle applikationer.

Corona behandlingsudstyr:

(Bemærk at vores links peger videre til vores engelsksprogede hovedwebsite: Tantec.com.)

Plasmabehandling for forbedret vedhæftningsevne og rengøring af overflader.

Overfladebehandling med Plasma behandlingsteknologi tilbyder innovative løsninger på problemer med vedhæftning og befugtning i mange brancher.

Forberedelse af komponenter er et vigtigt skridt forud for limning, maling, lakering og overfladebehandling. Plasmabehandling er en økonomisk løsning til rengøring og aktivering af komponentens overflader før yderligere behandling. Plasma overfladebehandling forbedrer befugtningsevne og vedhæftning af trykfarve, lim og belægning på mange forskellige overflader.

Hvis du har brug for at forstå teknologien bag overfladebehandlingen, så kan du tag et kig på vores artikel om: Overfladebehandling og hvordan det fungerer.

Vores udstyr og produkter for plasmabehandling er omkostningseffektive

Plasmabehandling giver en økonomisk løsning til rengøring og aktivering af komponentens overflader forud for yderligere behandling. Dette gælder især for profiler med komplekse overflader, der ikke kan behandles ved hjælp af regulære Coronabehandling. Vores udstyr for plasma overfladebehandling bruges til langsigtet limning af plast og metal, og vi har mange tilpasselige løsninger, der er velegnede til din virksomhed og dine produkter.
Plasmabehandling bruges i næsten alle industrielle fremstillingsprocesser, og vi har mere end 40 års erfaring i at levere det rigtige udstyr til overfladebehandling af alle materialer.

Vi tilbyder forskellige typer af Plasma behandlingssystemer og Plasma udstyr:

(Bemærk at vores links peger videre til vores engelsksprogede hovedwebsite: Tantec.com.)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *