Tantec – højkvalitets plasmaleverandør siden 1974

Vi har mere end 40 års erfaring i levering og fremstilling af kvalitative, avancerede overfladebehandlingsprodukter til alle brancher. Tantec udvikler kontinuerligt nye, innovative løsninger til et krævende marked.

Tantec Gruppen er en privatejet virksomhed, der blev grundlagt i 1974 og er en førende producent af standard- og kundespecifikke Plasma og Corona systemer til overfladebehandling af plast og metal for forbedret vedhæftning. Tantecs overfladebehandlingsudstyr sælges globalt til slutbrugere og OEM´er gennem vores egne afdelinger og mere end 30 partnere over hele verden. Tantec ejes af Morten Thrane og Kim Saabye. Du er velkommen til at kontakte Tantec: Kontakt Tantec.

 • Tantec A/S har hovedkontoret beliggende i Lunderskov, Danmark, i en specialbygget fabrik fra 1989, med plads til salg, service, forskning og udvikling af specialiseret mekanisk og højkvalitativt, elektronisk udstyr til overfladebehandling.
 • Tantec EST Inc. har været ansvarlig for salg og service til nordamerikanske kunder siden 1987, nu fra en ny adresse i Glendale Heights, IL, lige uden for Chicago.
 • Tantec GmbH i Wimsheim og Tantec GmbH Nord i Hamborg er salg- og servicekontorer samt produktionsfaciliteter, etableret i Tyskland i 1995 og 1998.

Vision

Tantec i Lunderskov, Danmark

Tantec ønsker at være en foretrukken, global leverandør og rådgiver for overfladebehandling inden for medicinindustrien, bilindustrien og andre kvalitets-drevne industrier.

Tantec Gruppen er en innovativ organisation med en høj grad af knowhow, der løbende udvikler nyt Plasma og Corona udstyr for at hjælpe med at løse vedhæftningsproblemer, og for at opfylde høje krav fra vores kunder.
Tantec Gruppen er ejet af Kim Saabye og Morten Thrane.

 • Grundlagt i Danmark i 1974
 • Med hovedsæde i Lunderskov, Danmark
 • Afdelinger i Tyskland og USA
 • Repræsenteret af agenter i 30 lande over hele verden
 • Har leveret mere end 4.000 overfladebehandlingsløsninger gennem de sidste 40 år
 • First mover på Plasma og Corona systemer for 3D dele
 • Verdensomspændende eftersalgsservice
 • In-house gratis prøver

Udtalelser fra klienter:

Fremragende leverandør

“Vi kan kun sige fremragende. Denne leverandør var meget let at samarbejde med, fra den første kontakt med salgsteamet til leveringen af velproduceret og rettidigt Coronaudstyr, som vi stadig er glade for, og det gælder også eftersalgsservicen. Det var en fornøjelse for os at samarbejde med Tantecs teams, og det udstyr, de byggede for os har vist sig at være investeringen værd.”

Iskander Ezzat, koncernchef, Phoenix Biomedical Products Inc., Canada

Langsigtet partnerskab

“Vi har haft et tæt samarbejde med Tantec på forskellige projekter i mange år, og vi har ofte brugt Tantecs udstyr som en del af vores udvikling og eksperimenter. Da vi har alt udstyr fra Tantec tilgængeligt i vores laboratorium kan vi arbejde hurtigere og mere effektivt. Samarbejdet med Tantec altid har været til gavn for begge virksomheder.”

Dr. Michael Thomas, Fraunhofer IST, Tyskland

Godt samarbejde

Tantec har været en vigtig partner for os i mange år – de er altid hurtige, professionelle, serviceminded og pålidelige. Samarbejdet med Tantec har gjort det muligt for os at bruge den nyeste teknologi, noget, der har været meget vigtigt for os i vores succesfulde udvikling og lancering af nye produkter.”

Egon Triel, chef for mekanisk design, Coloplast A/S, Danmark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *