Plasmabehandling for forbedret vedhæftningsevne og rengøring af overflader

Overfladebehandling med Plasma behandlingsteknologi tilbyder innovative løsninger på problemer med vedhæftning og befugtning i mange brancher og industrier.

Klargøring af komponenter er et vigtigt skridt forud for limning, maling, lakering og overfladebehandling. Plasmabehandling er en økonomisk løsning til rengøring og aktivering af komponentens overflader før yderligere behandling. Plasma overfladebehandling forbedrer befugtningsevne og vedhæftning af trykfarve, lim og belægning på mange forskellige overflader.

Hvis du har brug for at forstå teknologien bag overfladebehandlingen, så kan du tag et kig på vores artikel om: Overfladebehandling og hvordan det fungerer.

Vores udstyr og produkter for plasmabehandling er omkostningseffektive

Plasmabehandling giver en økonomisk løsning til rengøring og aktivering af komponentens overflader forud for yderligere behandling. Dette gælder især for profiler med komplekse overflader, der ikke kan behandles ved hjælp af regulær Coronabehandling. Vores udstyr for plasma overfladebehandling bruges til langsigtet limning af plast og metal, og vi har mange tilpasselige løsninger, der er velegnede til din virksomhed og dine produkter.

Plasmabehandling bruges i næsten alle industrielle fremstillingsprocesser, og vi har mere end 40 års erfaring i at levere det rigtige udstyr til overfladebehandling af alle materialer.

Vi tilbyder forskellige typer af Plasma behandlingssystemer og Plasma udstyr:

(Bemærk at vores links peger videre til vores engelsksprogede hovedwebsite: Tantec.com.)

Brug Tantecs Plasmabehandling forud for behandling af enhver belægning, overflade eller vedhæftning

På industrielt niveau anvendes plasmabehandlinger til behandling af overflader af forskellige materialer forud for belægning, tryk eller limning.

Derfor kan man også betragte det som en slags forbehandling af overflader. Plasmabehandling fjerner alle foreliggende forureninger på overfladen af materialet og sikrer, at den er klar til yderligere bearbejdning. Materialer som plast er tilbøjelige til at miste enhver form for tryk eller belægning på overfladen pga. dens blanke struktur, medmindre de behandles. Plast er fremstillet af polypropylen og er homopolær, hvilket betyder, at den ikke binder til andre materialer særligt let.

Brug af plasmabehandling på sådanne plastoverflader giver en effektiv forbehandling med aktivering af overfladen før limning, tryk eller lakering. Tilsvarende kan materialer som keramik og glas også behandles med plasma. Normalt bruges industriel ilt som en procesgas i plasmabehandling, deraf navnet: Oxygen plasma. Men atmosfærisk luft kaldes også atmosfæriske plasma. Afhængig af typen af materiale, der skal behandles med plasma, kan effekten bestå i blot et antal minutter eller i hele måneder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *